Weekly favorites: София

Здравейте, читатели на Стари Градски! Софи е на линия :) Най-накрая успях и аз да се доредя до тази рубрика. Някак се сдържах да не наснима...

Здравейте, читатели на Стари Градски! Софи е на линия :) Най-накрая успях и аз да се доредя до тази рубрика. Някак се сдържах да не наснимам всичко, което ми е любимо последните седмици, и избрах най-най-любимите ми неща, които предстои да видите по-долу.


Зелено яке - подарък от Стари Градски

Много е хубаво когато получиш нещо, което много отдавна си си харесал, като подарък! Особено когато е от Аделина, която супер изненадващо реши да ми подари това жестоко яке. Още преди да направим блога го бях харесала в Стари Градски и просто чаках удобен момент (и парички), за да си го взема. Но така се случи, че в крайна сметка Аделина ми го подари. За което много й благодаря и искам да знае, че си го нося с голям, голям кеф.



Суичър H&M

Ще си призная, че този суичър го имам от доста време вече, но така и не излиза от списъка ми с любими неща. Купих си го малко след Нова година... и скоро не бях давала толкова много пари за дреха, но си заслужаваше всяка една стотинка :) Цветът е жестоко сиво, поизбеляло на места, и е дълъг до коляното, което го прави още по-готин. Закупих си го от магазин на веригата в мол Сердика, струва 70лв. и все още го имат наличен! Можете да видите как ми седи в OOTD: black & red :)


Шал - подарък

Има няколко неща, които обожавам и имам много от тях. Едното са шалове! Този е последната ми придобивка - подарък от жестоките ми колеги в Художествената академия. Никога няма да имам достатъчно черно-бели неща. А този шал е прекрасен - може да седи както официално, ако е комбиниран с рокля, така и по-casual :) Както можете да се сетите, почти не го свалям.


Чанта 1

Имам един сериозен проблем... освен шаловете, обичам и чанти. И имам адски много и всякакви - от кожени до най-обикновени tote bags, от торби до клъчове, you name it! :) И някак, в рамките на един месец, се сдобих с още три! Тази е първата - отново подарък за рожден ден. Много е важно чантите ми да могат да се носят през рамо. Закупена е от магазин на веригата Dayana и мисля, че беше 60лв от изкуствена кожа. А най-много ми харесва, че се прегъва като плик през средата и мога да я стегна да изглежда като кожена... мешка? Не съм сигурна, че е най-добро описание, но... да :)


Чанта 2

Отново подарък от прекрасната Аделина за рождения ми ден (към нея има и една розова коронка, защото.. все пак съм принцеса ;) ). Чантата е прекрасен размер и, не знам как е успяла да нацели, но точно такава нямам. Много е мъничка, компактна и е перфектна както за официален случай, така и за всеки ден. И закопчалката е жестока - няма никакъв шанс да ме пребъркат без да разбера :)


Чанта 3

Третата чанта, безспорно, е най-добрата придобивка за тази седмица! А историята й е не по-малко яка от самата нея. Миналата събота за пореден път ходих до Битака. Ако не сте ходили - горещо препоръчвам! Изненадващо е какви неща може да си намери човек сред боклуците наредени по земята. Разхождаме се с приятеля ми там, зяпаме какво продават и... изведнъж виждам точно тази чанта на една от импровизираните сергии. Първото, което забелязах, е очевидно бродерията с логото на The Beatles и моментално осъзнах, че е оригинална. Е, чантата ми струваше само 5лв и един час киснене в прах за пране :) А ако я поръчам оригинална е 40 паунда. Ако не ви убедих, че трябва да се разходите до Битака - не знам! :)


Бижута

Това са двата гердана, които нося най-много напоследък. От ляво е съвсем обикновена кожена връвчица с три сребристи пера. Герданът е DIY, можете да намерите перата и връвчиците в магазин Слънчоглед и трябва само да си ги сглобите. Всичко нужно струва около 3-4лв. От дясно е така желаният талисман с Даровете на Смъртта от Хари Потър. Отново подарък за рожден ден :)


Грим

Съвсем скоро се сдобих с нови неща за несесера ми с гримове. А тези три вече нося с мен непрестанно. Можете да прочетете подробно ревю на червилото на Max Factor в блога. Пудрата е матираща на Essence и, макар и да не си личи на снимката, е абсолютно безцветна след като се нанесе. Единственото, което прави е да матира, което за мен е перфектно. Струва около 5лв. Очната линия е Maybelline Master Precise и наистина е точна! Обикновено когато нося червено червило слагам само и единствено черна очна линия, за да подчертая очите си. С тази се справям само с едно единствено движение :) Общо взето, снимката показва ежедневният ми грим в последната една седмица - бърз, лесен и ефектен :)


Тефтери

Това е и третият ми проблем - обожавам да си купувам и да ми подаряват тефтери! Всякакви размери, всякакви хартии, всякакви цветове. Имам толкова много и никога не знам какво да пиша в тях. Тези двата се появиха точно навреме, защото започнах стаж в bTV и изведнъж се наложи да имам нещо по-голямо за писане и нещо малко, с което да си оставям бележки. Подарък са от колеги за рождения ден, и двата са от IKEA.


Смена SL

И на последно място е новото бижу в колекцията ми! Тази жестока и абсолютно перфектно запазена Смена отново намерих на Битака и стана моя само срещу 5лв. Калъфчето и камерата са в отлично състояние и нямам търпение да я изпробвам :)

Надявам се да ви е било интересно! :) Ако имате въпроси за някое от нещата, които включих в Weekly Favorites, можете да оставите коментар и ще гледам бързо да ви отговоря.

0 comments