Insta любими на Софи

Реших тази седмица да споделя с вас любимите си инстаграмъри :) Подбрала съм ги по няколко критерия и са достатъчно разнообразни, за да си ...

Реших тази седмица да споделя с вас любимите си инстаграмъри :) Подбрала съм ги по няколко критерия и са достатъчно разнообразни, за да си хареса всеки нещо.

Блогърите



@myfashioninspo или Лене Рисвик Йохансен е моден блогър, родом от Норвегия. В момента живее и работи в Амстердам, а инстаграм профилът й е един от най-хубавите модни. Момичето определено има стил, а усетът й за композиция е един път. Всичките й стилови комбинации имат много urban усещане и не са трудни за постигане. Комбинира основни типове дрехи, но ги прави интересни с уникални аксесоари.





Отново скандинавка - @idalaerke или Ида Лаерке. Със съпруга си и двете си прекрасни, руси деца живее в Копенхаген. Тя е блогър и интериорен дизайнер, но в момента се грижи за малката си дъщеря Сага. Съпругът й има ателие за велосипеди и живеят в прекрасна светла къща. Това е един от онези инстаграм профили, които можеш да отвороиш по всяко време на годината и да се пренесеш в живота на други хора. Ида снима и по поръчка, тъй че можете да й поръчате принт! :)





Трета скандинавка! @finelittleday или Елизабет Дънкър живее в Швеция. В профила си в инстаграм е написала, че обича да снима красива места, интериори и котки. Абсолютно достатъчно да я последвам :) Отново има едно студено, северняшко настроение във всеки един кадър.



Класиците


@koci или Ричард "Коци" Ернандез преподава фотография в САЩ. Той е един от най-яростните защитници на фотографията с телефон. И определено си личи защо! Горещо препоръчвам да разгледате профила му и, ако някой ви каже, че снимането с телефон не е сериозна работа - покажете му снимки на Коци. Всъшност, мобилната фотография е най-перфектна за точно този тип снимки. Оставаш напълно незабелязан и успяваш да уловиш мигове, които с голяма и видима за околните камера, няма да успееш да уловиш.





@neekmason е портретен и сватбен фотограф, който също използва почти и само мобилен телефон за своите поръчки. В профила си е написал "и по случайност пътувам много". Често публикува снимки от тези пътувания, отново по прекрасни гористи и мъгливи места.





@ponypork нашумя много благодарение на Bored Panda и BuzzFeed и има защо! Безспорното удобство на телефонната камера ни позволява да се забавляваме още повече със снимането. Неговите фотографии са точно такива. Винаги прави снимки с една и съща композиция, като обикновено документира различни свои артистични проекти. А понякога и разни не толкова артистични, но красиви моменти :)



Българите



@finfilm, Иван Богданов. Инстаграм профилът му е една... малка вселена! Ужасно талантлив фотограф, скоро направи и изложба с кадри от инстаграм. Горещо препоръчвам!





@lomovera е Вера Гоцева. Също брилянтен фотограф. А когато Вера пътува, пътуваш с нея. Именно кадрите от пътуване са ми любими - в момента рядко се случва да излизам извън София, но снимките на Вера ми носят въздух, шир, мъгли, гори и поляни.



Това е от мен :) Надявам се моите разнообразни любими инстаграмъри да са ви харесали и да са ви вдъхновили да снимате още повече с телефоните си.

1 comments

  1. Аз много харесвам @muenchmax, @linatesch, @catsteiger, @nonalimmen, @thistlemilk, @bobbimac, @annaleenashem, @segoviaamil, @solavander. Също така @anthonybogdan и @carolynenehring които са двойка много прекрасни същества. Абее.. много инстаграмъри харесвам. Интересна статия както обикновено <3

    ОтговорИзтриване