16 неща, които не знаеш за Витан

снимка: Златимир Араклиев 1. До седемнадесет годишна възраст играех за юношеския отбор по футбол на "Славия". Както и в резер...


снимка: Златимир Араклиев

1. До седемнадесет годишна възраст играех за юношеския отбор по футбол на "Славия". Както и в резервите на мъжкия такъв. Развивах се доста добре, докато не започнаха контузии. След поредица физиотерапии и срещи с несигурни доктори, реших да се откажа. Още сънувам мачове. Много як и интересен спорт. За съжаление, безумно комерсиален в днешно време. За това и му се предписват толкова "извън спортни" негативи.


2. Не мога да правя секс, докато звучи Red Hot Chilli Peppers. - Заслушвам се във всеки един тон на китарата, и даже съм спирал да се движа, унасяйки се с някое соло от песните им. Frusciante е велик!



SOFRADGASM.TUMBLR.COM



REBLOGGY.COM

3. Подобно на случката със секс телефона и съседката на Насо Русков, при мен се случи с порно сайт: "Разглеждам си аз, в един самотен ден, порно сайт и решавам да видя какво се случва по родните земи. Написах нещо от рода на: "bulgarian sex" или нещо такова. Започвам да скролвам надолу с мишката - богатството от аматьорски видеа, реших да се спра на едно. Отварям го и кой да видя? Магазинерката от съседния блок си играе с приятелка, а мъжа до тях... и той си играе. И оператора и той се включи след малко в играта. И така... Светът е малък, а България е пълна с магазинерки. Оглеждайте се.



LOB-DES-SEXTERRORISMUS.TUMBLR.COM

4. Най-големият ми страх, е:  Светът да продължи да се занимава (a.k.a. развива) със страховете си.



giphy.com

5. Постоянно ме хапят разни кучета. Предимно малки. Може би затова никога не заобичах: пинчер, дакел и т.н.



TUMBLR.COM

6. Обичам да правя походи. В София ми се случва поне два пъти седмично да съм на Витоша за по 3-4 часа. Там тренирам и си почивам едновременно.



7. Като малък паднах до кръста в селската тоалетна на двора. Събирах паяци и други насекоми в буркан, и докато преследвах един огромен паяк не видях, че съм стигнал до тоалетната и след секунди се озовах в нея. Никога няма да забравя погледите и смеха на роднините си, когато се обърнаха към мен. А аз ги гледам отдолу, почти надавил се с прясна човешка тор.



giphy.com

8. Сменил съм над 7 или 8 детски градини. Любимата ми игра тогава беше да бягам от тях. Спомням си по време на обедите, че обмислях всичко до най-малкия детайл. След това с други деца, които съм запалил по идеята или сам - бягахме. Един ден така се загубихме в квартала на детската градина, че никой не знаеше как да се прибера до вкъщи и решихме да се върнем обратно. Още ми кънтят ушите от шамарите на дебелата готвачка, която ни посрещна първа. От там до входната врата, като тренировка по Кунг-фу, преминахме през другите ръце на учителки и детегледачки. Деца, никога не се връщайте там откъдето сте избягали.

9. Любимият ми град е Барселона. Там имам чувството, че мога да живея на една пейка със дни и да съм щастлив, като пътешественик.


10. Учих реклама в НБУ. Още не съм завършил бакалавър. Трябва да го направя. Всички кредити съм взел.

11. Най-големият стрес, който съм си причинявал бе, когато приех да заместя в гимназиалния театър едно от момчета. Трябваше да наизустя десет страници диалог на испански език и след три дни да играя пред публика на някакъв испански конкурс на гимназиите. Тъй като не бях добър по езика, не разбирах голяма част от нещата и въобще не знаех в какъв контекст са. След няколко дни, по време на театъра, забравих всичко на сцената. Чувствах се наистина зле. По-зле може би съм се чувствал, когато отборът ми загуби в последната минута след моя идиотска грешка в наказателното поле. Направо искаш сам да се отвлечеш, след това сам да се пребиеш, и накрая сам да се закопаш някъде покрай Копитото.



WWW.TUMBLR.COM

12. Супер срамежлив съм понякога.



giphy.com

13. Едно лято спасих живота на Коцето Калки. Той не знае, защото пееше по това време. А аз и мои приятели бяхме на горния етаж, на терасата на въпросното място, и гледахме концерта отгоре. Куфеехме яко, някой беше пуснал и друга музика, и се получи мега яка забава. Коцето Калки от едната страна, а от другата пънк и рок класики. В един момент някой изпусна бутилка бира на земята. Чу се трясък, но никой не обърна кой знае какво внимание. След секунда, без да искам, погледнах надолу и видях, че бутилка от бира се търкаля към парапета. И аха да падне... и аз със скок във въздуха, като по филмите, падайки пред забавените погледи на хората около мен, хванах бутилката точно преди да се снесе към главата на Коцето. И така... Цяла вечер бях "Спасителят на Коцето Калки".


14. Всеки път като гледам "Армагедон", плача. Знам, че някой ще си каже: "Защо по дяволите си го гледал няколко пъти!?". Не знам! Ама си рева яката работа. Има, няма и в някви моменти се почва. После се спира, после пак се почва.



BUTLERCAT.TUMBLR.COM

15. Първата ми работа е в мотел. Работих там около три месеца. Някой ден ще напиша сценарии за това. Положението е почти като във филма "Four Rooms".

16. Заплашвали са ме два пъти с пистолет, заради това, че съм си харесал "неправилната" приятелка.



FRESHPRINCEOFBELAIRGIFS.TUMBLR.COM

0 comments