Monthly favorites : Ади

Време е за любимите ми в последно време. Имах неистово желание да ви разкрия какви подаръци купих за близките си, но ще ви споделя само лич...

Време е за любимите ми в последно време. Имах неистово желание да ви разкрия какви подаръци купих за близките си, но ще ви споделя само личните си придобивки плюс тези на Кай и Йода. Умишлено или не, дори и като се върна назад, явно често пропускам дрехи, обувки, козметика и други подобни, но вярвам, че ви информирам за по-трудно откриваемите "дрънкулки".

Huggable е мечкоподобно животно, което е пълно с нещо, което вече не знам какво е защото изхвърлих опаковката, но предполагам, че е от рода на спелта. Huggable се затопля в микровълнувата и се слага до бебето или върху коремчето му. Облекчава болките от колики, успокоява го и мирише на лавандула, което според google и няколко милиона баби спомага за спокойния сън. Huggable e симпатичен и наистина си върши работата. Можете да го откриете в Домоcharm.

Пропуснах да кажа, че може и да се изстудява във фризера, за да охлажда бебето, когато е топло, което на този етап не мога да си го представя.



Едно от нещата, които ми помогна да съм бърза и точна, дори в малките часове, когато "заспивам прав и ходя седнал", се оказа на пръв поглед ненужната купа PHILIPS AVENT за съхранение на мляко. Сега тя е важна част от моя ред и единственото, което не харесвам в нея е, че отделенията са само три. Купата се използва, за да приготвиш предварително дозичките сухо мляко, а не всеки път да отмерваш. Удобна е и за храненията навън. С времето ми стана много любима.



Наясно съм, че в последния си подобен пост се клех в Super Brush, но Humble Brush е новата ми любов. Четката е антибактериална, с биоразградима дръжка от бамбук, опаковка направена от рециклирани материали. Изключително мека и приятна за ползване. За всяка закупена четка, Humble Brush подаряват една на някой в нужда. Препоръчвам горещо.



iiamo е млада компания, която очевидно държи бебешките шишета да са красиви. Но това е само на пръв поглед. Iiamo са създатели на шишето iiamo Go, първата в света бутилка, която затопля 180мл мляко до препоръчителната температура от 37°C само за 4 минути без електричество, благодарение на капсули пълни със сол и вода. Капсулите са еднократни, което първоначално може да ви се стори твърде скъпа екстра, но реално бутилката може да се ползва и без тях, когато сте вкъщи, а капсулата да влиза в употреба, когато ви се налага да храните бебето навън. Лично аз, носех със себе си термос, което е един допълнителен товар, а водата никога не е точно толкова топла или студена, колкото трябва. iiamo go е продукт носител на множество награди и определено има защо.


Отново NATUREA, но този път бисквитки. NATUREA са висококачествени храни за кучета и котки направени от съставки познати и в човешката кухня. Освен мокра и суха храна, за която можете да прочетете тук, марката предлага и шест вкуса бисквитки, които дори и ние можем да хапваме. Приготвени са в португалки пекарни по домашна рецепта, а вкусовете са повече от изкушаващи : горски плодове; ябълка и канела; йогурд, орехи и мед; патешко с боровинки; риба, зехтин и ароматни билки; домати, зехтин и пармезан... NATUREA ще намерите в магазините на Pets&U.



Аз имам постоянен проблем с пантофите и каквито и да си купя след ден, два задължително ги мразя. Тези са прекрасни, седят добре с голяма част от видовете домашни дрехи, а ако някой те настъпи, няма и да разбереш :)) Но никога не си ги купувайте, ако имате бяло куче. Дори на снимката се виждат космите на Йода, които са постоянно върху тях и меко казано дразнят. Ако решите, че ги искате, препоръчвам да си вземете номер по-големи. Пантофите ще откриете в H&M.



И за финал още един бебешки продукт, който открих в IKEA. Лигавниците (ужасна дума) са важна част от гардероба на бебето. Тези за мен са идеални. Изглеждат чудесно, изработени са от 100% памук, плътни са и попиват добре, не избеляват при пране и имат закопчаване, което освен, че е лесно и здраво не може да нарани кожата на бебето, за разлика от тези с копчета тик так или грубо велкро. За лигавник с връзки и бебе, което все още не сяда не ми се мисли :)

Това е от мен за сега.

0 comments