Време за подаръци : SoBAZAAR

Здравейте, читатели на Стари Градски! Коледа наближава все повече и сме сигурни, че всеки от вас вече мисли за коледни подаръци. Ако сте ка...



Здравейте, читатели на Стари Градски!

Коледа наближава все повече и сме сигурни, че всеки от вас вече мисли за коледни подаръци. Ако сте като нас, това отнема много време и нерви, защото винаги търсим перфектните коледни подаръци за всеки любим човек.

Днес ще ви представим едно от най-прекрасните събития в София, на което можете да откриете подаръци за всички около вас, както и за себе си (защото винаги трябва да си подариш нещо :)))) ). Ако до сега не сте посещавали базарите на SOHO - Sofia holistic coworking company, не знаете за каква магия става въпрос. Следващият им базар е точно за Коледа и ще се състои на 5 и 6 декември в къщата на SOHO на ул. Искър 4.

А ето и нашите пет любими автора, които ще можете да намерите там:



Crupon
Crupon са екип, който изработва обувки, сандали и аксесоари от първокачествена италианска кожа. Всичко се прави изцяло на ръка. Последните им продукти са аксесоари, изработени от естествена кожа и 100% вълнен филц, внос от Германия.

Дизайнът им е изчистен и стилен и подходящ за всеки градски, бързащ човек :)))


Serendipity
Serendipity са бижута, изработени от дърво. Авторката им Катерина Сербезова изработва по нещо специално за всеки SoBAZAAR. Последната й колекция е вдъхновена от дома. Всичко се изработва на ръка.

tin tin
Подаръци за най-малките ще има от tin tin! Да си признаем, много искаме и на нас да ни стават тези дрехи, но… :)))) tin tin е марка, създадена от две майки на общо пет деца - Тина и Валентина - които търсят алтернатива на стандартните детски дрехи. Дрехите са от естествени материи - памук, вълна, кашмир, лен и трико.

Bradabrat
В базара тази година ще се включат и Bradabrat, за които със сигурност сте чували ако сте брадат мъж. Ако не сте, но искате да купите подарък за такъв - това ще е! :))) Bradabrat са български бранд за ръчно изработени натурални масла за брада. Създателите Кирил и Владимир Балканови се грижат за добрия стайлинг на брадата и комфорта на кожата на мъжкото лице с най-хубавите продукти.



MODOА това спада към графата “подаръци за нас” :))) MODO са авторски бижута и всяко едно е толкова различно от предишното, че е невъзможно да не си харесаш нещо.

Това бяха нашите пет любими от предстоящия коледен базар в SOHO.


Ще се видим там! :)))




снимки : SoBAZAAR

0 comments