Стари Градски търси Нови Градски: Втора част

Здравейте! Днес приключи първата част от "Стари Градски търси Нови Градски". Получихме много текстове и снимки, но бяха избрани н...



Здравейте!

Днес приключи първата част от "Стари Градски търси Нови Градски". Получихме много текстове и снимки, но бяха избрани най-добрите (които вече имат поща от нас).

Втората задача, върху която ще работят избраните е да направят интервю специално за нас в наш стил. Печелившите ще бъдат публикувани в блог Стари Градски и ще имат възможността да пишат заедно с нас тук.

Условия

Както знаете, в Стари Градски едни от водещите ни материали са да представяме знайни и незнайни градски герои. Обикновено това са хора с неповторим и уникален стил, необичайно хоби или професия, интересен характер или просто готини хора.

Искаме да направите интервю и снимки за рубриката ни "Градски". Можете да се ориентирате в блога точно какъв тип въпроси задаваме, като задължително трябва да имате "С какво си облечен в момента". Въпросите искаме сами да измислите, нека бъдат такива, каквито смятате, че подхождат на стила на Стари Градски. Ограничението е 15 въпроса най-много.

За снимките: С Аделина сме мултитаскъри и винаги сме правели и организирали снимките си сами. При снимането за рубрика "Градски" има няколко важни неща: задължително трябва да има 1-2 снимки в цял ръст, като моделите ви трябва да бъдат заснети на готино градско място по ваш избор. 1-2 портрета и най-важното - детайлите от облеклото им, които са ви направили впечатление, независимо дали са дизайнерски, втора ръка, хенд мейд или просто някое разшито копче.

Очакваме най-много 15 снимки, като задължително трябва да има една хоризонтална, по ваш избор, която смятате, че трябва да бъде заглавна за поста в блога.

Срокът за тази задача е две седмици.
Новите ни Градски ще бъдат обявени на третата седмица, когато ще публикуваме печелившите интервюта. Желаем успех на всички избрани и нямаме търпение да четем текстовете и да разгледаме снимките ви!

0 comments