Инста Февруари : Аделина

Понеже вече сме блогърки и имаме блог, и блогваме, и се срещаме с други блогъри, и ползваме популярни тагове, и постваме, и следим...



Понеже вече сме блогърки и имаме блог, и блогваме, и се срещаме с други блогъри, и ползваме популярни тагове, и постваме, и следим колко четения имат публикациите ни, и т.н., и т.н. е абсолютно задължително да започнем месеца с insta на стария.

или

В този пост ще имаш възможност да проследиш моя месец февруари, спомни си и за твоя... Хубав ли беше?


- пред компютъра с някой в скута -

Месецът започна с вълнения. Първият понеделник от февруари със Софи пуснахме новата версия на "Стари Градски" и пред нас се откри един нов свят изпълнен със срещи, снимки, купища идеи и много радостни мигове.


- Fink live -

Първият ден публикувахме поста Кои сме ние, а вечерта се пошегувахме, че Fink е дошъл специално, за да отпразнуваме старта на блога. Концертът беше прекрасен.


- Йода в снега -

За мен февруари винаги е бил най-досадният месец. И макар да не обичам много зимата, едно от любимите ми неща е да се събудя и да открия, че навън е натрупал сняг. Това винаги ми носи някаква странна радост, на Йода също.
/през март не ми носи радост/


- за нас е традиция -

Понеже вече сме блогърки :)) решихме, че ни е време да си направим среща с някой от бранша. Софи ми разказа за Мани, която следи от години и сподели, че много харесва стила й. Решихме да я снимаме за рубриката Тренд сетър. Тя се оказа истински прекрасна.


- стилна и вкъщи -

В средата на месеца открих съвсем нов тренд и реших да го споделя с приятелите си в Instagram. Имам снимка и на цялото екипче, но ще я запазя само за близките ми.


- 14 февруари -


- Bora Dokle Live -

В нощта на влюбените слушах Бора на живо, възползвах се от момента, за да подготвя и един пост за нея.


- виж -

Adidas All Stars back in the game!


- Fm + -

Към края на месеца Мартен ме покани в предаването си Мusicology по радио Fm +. В паузите си говорихме за новата му колекция. Повече за нея можеш да разбереш и ти в последния ни пост в рубриката Тренд сетър.


PHIBA -

Месецът завърших с час при любимата фризьорка и нов цвят.



Макар да мразя февруари, всъщност прекарах чудесно в компанията на дните му. Влезнах в света на блоговете, не самo като читател, но и като блогър. Забавлявах се много, срещнах нови хора, зададох много въпроси. Блогът ни мина 100 000 гледания и това направи заниманието ни още по-смислено. Надявам се и на вас да ви е било интересно с нас :)) Скоро очаквайте и месеца на Софи... споделихме едни и същи вълнения, но да видим как е минал нейният февруари в снимки.


2 comments