Happy Birthday, Стари Градски!

“Много ще е яко ако има блог за хората от София. Защото има много готини!” “Да! Ама ще е още по-яко ако има всякакви градски неща в него.” ...



“Много ще е яко ако има блог за хората от София. Защото има много готини!”

“Да! Ама ще е още по-яко ако има всякакви градски неща в него.”

“И да ходим на гости на хората, да снимаме в къщите им!”

“Дааа, винаги ми е било интересно какво е в къщите на хората.”

“И да има и интервюта с разни по-интересни въпроси!”

“Да, много е готино, ама няма такъв блог.”

“Еми, ще направим!”


Приблизително резюме на разговорите ми с Аделина в продължение на няколко месеца преди година. На днешната дата - 2 февруари 2015 година - блог Стари Градски се появи в сегашния си вид. И с Ади ентусиазирано се втурнахме да направим всичко, което ни е липсвало по други сайтове и блогове до момента :)

Днес празнуваме първия си рожден ден!



Не спираме да мислим нови идеи, не спираме да любопитстваме и да питаме и не спираме да се връщаме назад към невероятните срещи, които имахме покрай блог Стари Градски.

Благодарим на всичките ни прекрасни гости до този момент, че ни позволиха да ги снимаме, разпитваме, провокираме, забавляваме, да влизаме в домовете им, да им задаваме любопитни въпроси, да снимаме всеки детайл от тях и от къщите им, да искаме да знаем всичко за професията им.



Благодарим на читателите ни, че продължават да четат, да се вълнуват когато публикуваме нещо ново, да коментират, да критикуват, да се радват и да любопитстват с нас.

До скоро! :)))

До тогава - не спирайте да бъдете любопитни, да се радвате на хората около вас и да обичате града си… макар да е много трудно понякога :))))



0 comments