Стари Градски търси: автори и фотографи

Блог Стари Градски търси автори и фотографи! Ако си градски човек, ако забелязваш малките чаровности на улицата, заглеждаш се в...


Блог Стари Градски търси автори и фотографи!

Ако си градски човек, ако забелязваш малките чаровности на улицата, заглеждаш се в хората, любопитен си къде живеят, искаш да знаеш всичко за тях, да го заснемеш и опишеш, да им зададеш хиляди въпроси... то това е за теб! 

В Стари Градски търсим усмихнати и интелигентни хора, които умеят да пишат грамотно, да снимат прилично и да усещат пулса на града ни. 

Ако имаш интерес - изпрати ни текст на тема "Любим градски персонаж", независимо дали това е реална личност и ще правиш интервю, или ще си го измислиш по собствени наблюдения. 

За фотографите - изпрати ни три снимки на любимото ти градско местенце, независимо магазин, градинка, улица, кьоше или булевард, придружени с един абзац текст защо това място е специално.

Материали приемаме в продължение на месец, ще отсеем любимците си и ще се свържем с всеки от тях за втора задачка-закачка. Най-добрите ще станат наши гост автори и ще получат техен подпис в Стари Градски.

Очакваме вашите текстове и снимки на hi.starry.gradski@abv.bg!



0 comments